10 MARZO 2019

Fuori di Taste:

BEERMOUTH BALADIN FUSION

Un serata dove birra, miscelazione e cucina si fondono e si aggregano intorno ad un prodotto unico e straordinario: il Beermouth di Baladin. Ospite Teo Musso per raccontare il Vermouth a base birra, che sarà protagonista in tre drink accompagnati da altrettante proposte della chef Yejin Ha.

 

An evening where beer, mixology, and cuisine merge around a unique and extraordinary product: Baladin's Beermouth. March 10, special guest, Teo Musso, will speak to the creation and evolution of his unique beer-based Vermouth.  The Beermouth will be showcased in three cocktails which will be paired with culinary delights from our Chef Yejin Ha; prepared especially for the occasion. 

Prezzo: 12€ un singolo drink con food pairing

Price: 12€ per drink and food pairing

-------

Per prenotazioni/Reservations:
055.28.89.44
info@pintofview.it

 

 

PAIRING #1

MANDU AL PEPOSO CON PEPE SICHUAN

Mandu stuffed with Sichuan pepper peposo

 

** COCKTAIL: RAMEN BEERMOUTH **

 

BEERMOUTH, BRODO DI RAMEN DI CARNE, LIMONE, SALSA DI SOIA, E PEPERONCINO COREANO

Beermouth, ramen beef broth, lemon, soy sauce, and Korean chili pepper

 

PAIRING #2

 

POLPETTE FRITTE DI CONIGLIO CON ALBICOCCHE  E SEMI DI FINOCCHIO

Fried rabbit meatballs with apricot and fennel seeds

 

** COCKTAIL: UN ITALIANO A SICHUAN **

 

BEERMOUTH, BEEFEATER INFUSO AL PEPE SICHUAN, LIMONE, SCIROPPO DI ZUCCHERO, TOP DI PROSECCO

Beermouth, Beefeater infused with Sichuan pepper, lemon, simple syrup, and topped with prosecco

 

PAIRING #3

BAVARESE AL CARAMELLO

Caramel Bavarian cream

 

** COCKTAIL: VECCHIA CONOSCENZA **

 

BEERMOUTH, WOODFORD RESERVE, RIDUZIONE DI FERNET-BRANCA

Beermouth, Woodford reserve whiskey, and a Fernet-Branca reduction

 

 

Borgo Tegolaio, 17/r
(Zona Santo Spirito)
50125 Firenze FI

Indicazioni//Get Directions

Orario//Hours
Dom.-Gio.//Sun.-Thu.-16:00-00:00

Ven.-Sab.//Fri.-Sat-16:00-01:00

P.IVA: 06667590480