10 MARZO 2019
Fuori di Taste:
BEERMOUTH BALADIN FUSION
Un serata dove birra, miscelazione e cucina si fondono e si aggregano intorno ad un prodotto unico e straordinario: il Beermouth di Baladin. Ospite Teo Musso per raccontare il Vermouth a base birra, che sarà protagonista in tre drink accompagnati da altrettante proposte della chef Yejin Ha.
An evening where beer, mixology, and cuisine merge around a unique and extraordinary product: Baladin's Beermouth. March 10, special guest, Teo Musso, will speak to the creation and evolution of his unique beer-based Vermouth. The Beermouth will be showcased in three cocktails which will be paired with culinary delights from our Chef Yejin Ha; prepared especially for the occasion.

Prezzo: 12€ un singolo drink con food pairing
Price: 12€ per drink and food pairing
-------
PAIRING #1
MANDU AL PEPOSO CON PEPE SICHUAN
Mandu stuffed with Sichuan pepper peposo
** COCKTAIL: RAMEN BEERMOUTH **
BEERMOUTH, BRODO DI RAMEN DI CARNE, LIMONE, SALSA DI SOIA, E PEPERONCINO COREANO
Beermouth, ramen beef broth, lemon, soy sauce, and Korean chili pepper
PAIRING #2
POLPETTE FRITTE DI CONIGLIO CON ALBICOCCHE E SEMI DI FINOCCHIO
Fried rabbit meatballs with apricot and fennel seeds
** COCKTAIL: UN ITALIANO A SICHUAN **
BEERMOUTH, BEEFEATER INFUSO AL PEPE SICHUAN, LIMONE, SCIROPPO DI ZUCCHERO, TOP DI PROSECCO
Beermouth, Beefeater infused with Sichuan pepper, lemon, simple syrup, and topped with prosecco
PAIRING #3
BAVARESE AL CARAMELLO
Caramel Bavarian cream
** COCKTAIL: VECCHIA CONOSCENZA **
BEERMOUTH, WOODFORD RESERVE, RIDUZIONE DI FERNET-BRANCA
Beermouth, Woodford reserve whiskey, and a Fernet-Branca reduction